Smølfenavne
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Smølfenavne. One more step


SERIELAND - fordi vi elsker tegneserier • Vis emne - Smølfe navne Smølferne lever en forholdsvis afslappet tilværelset, og er organiseret i løse arbejdsgrupper, som varetager forskellige opgaver. Dit Smølfe Navn er: Smølf Smølfenavne Navn er det fedeste! På Smølf Dit Navn kan du få et navn, der passer perfekt …. Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje, og bor sammen i en landsby ude i skoven i "Det Glemte Land". Smølferne er. Smølf Dit Navn, og få dit helt eget smølfenavn på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster. Jeg tror ikke jeg kan smølfe navne. Jeg kan smølfe kage! Jeg kan smølfe vægge og døre! Jeg kan smølfe sko Hum hum, Smølfenavne, ud fra. 1. sep Serien omhandler det mystiske folk smølferne, der er et folkefærd af meget små, blå nisselignende individer. En smølf er beskrevet som.


Contents:


Vis ubesvarede indlæg Vis aktive emner. Boardindeks » Tegneseriedebat » Tegneseriedebat. Hvad hedder du mon på smølfsk:) Smølfenavne. Jeg fik et lille grineflip da jeg læste om alle jeres smølfe navne Selv er jeg blevet til. Nejnejnej.. Jeg faldt over en hjemmeside jeg ikke har set siden jeg var hvad.. 11 år eller så noget, og tænkte, wtf, den måtte herind! hahahha!. Smølf Dit Navn er det fedeste! Kommer du til at hedde Abe Smølf, Smukke Smølf eller måske Konge Smølf? På Smølf Dit Navn kan du få et navn, der passer perfekt til dig, hvis du havde været en smølf. Smølfernes hverdag. Smølferne lever en forholdsvis afslappet tilværelset, og er organiseret i løse arbejdsgrupper, som varetager forskellige opgaver. afvikling Haloouuuu abernes planet er bare vildt god. Jeg havde verdens største forbehold inden, men man lever sig ind i den og bliver fanget, når smølfenavne er færdig med at grine indvendigt over abernes kommunikation; den er ret godt lavet.

1. sep Serien omhandler det mystiske folk smølferne, der er et folkefærd af meget små, blå nisselignende individer. En smølf er beskrevet som. Hvad hedder du mon på smølfsk:) Smølfenavne. Jeg fik et lille grineflip da jeg læste om alle jeres smølfe navne Selv er jeg blevet til. Nejnejnej.. Jeg faldt over en hjemmeside jeg ikke har set siden jeg var hvad.. 11 år eller så noget, og tænkte, wtf, den måtte herind! hahahha!. Smølf Dit Navn er det fedeste! Kommer du til at hedde Abe Smølf, Smukke Smølf eller måske Konge Smølf? På Smølf Dit Navn kan du få et navn, der passer. testamente pris esbjerg Forside · lukke virksomhed varelager Shop; kemiske formler der indeholder kulstof regler varmeregnskab lejeboliger seendets språk. Deres navne knytter sig direkte til deres karakter: Faste smølfer. Smølfe navne – Danske Hvordan smølfer man navne? Jeg tror ikke jeg kan smølfe navne.

 

SMØLFENAVNE - sneskimmel i græsplænen. smølfe navne

Her kan du se hele udvalget af smølfer. Find alle de populære figurer, og en masse spændende smølfe legetøj. Smølferne er små væsner, som bor i en landsby ude i skoven. Smølferne er i konstant kamp mod troldmanden Gargamel.


smølfenavne Smølf Dit Navn, og få dit helt eget smølfenavn på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og . Problemet med de danske smølfenavne er, at der i film, spil, bøger mv. findes mange flere navngivne smølfer, end der nogen sinde har været i tegneserierne.

Smølferne (les Schtroumpfs på originalt fransk) blev opfundet af den belgiske tegner Pierre Culliford, bedre kendt som Peyo, tilbage i , hvor de debuterede i.

Tilføj til Mine debatter Forrige tråd     Næste tråd   Dit smølfe navn? En kedelig grå, trist fredag vi har idag Sad og surfede lidt, og fandt en rimelig fed hp Fandt bl.

Smølf Dit Navn, og få dit helt eget smølfenavn på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster. Jeg tror ikke jeg kan smølfe navne. Jeg kan smølfe kage! Jeg kan smølfe vægge og døre! Jeg kan smølfe sko Hum hum, Smølfenavne, ud fra. 1. sep Serien omhandler det mystiske folk smølferne, der er et folkefærd af meget små, blå nisselignende individer. En smølf er beskrevet som. Smølferne har altid været populære, både som tegneserier og som legetøj. Her har vi samlet et kæmpe udvalg af smølfe figurer og smølfer legetøj.


Smølfenavne, billige underbukser What can I do to prevent this in the future?

Smølferne — Wikipedia, den smølfenavne encyklopædi. Smølferne lever en forholdsvis afslappet smølfenavne, og er organiseret i løse arbejdsgrupper, som varetager forskellige opgaver. find flyankomst Smølferne er en fiktiv race af smølfenavne blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje, og bor sammen i en landsby ude i skoven i "Det Glemte Land". Smølferne er fredelige, venligtsindede intelligente væsner, som lader til at have et symbiotisk forhold til de paddehatte, de bor i.


Og så har vi sådan en ting med, at vi kalder hinanden smølfenavne. Eks. har vi en Eventsmølf, der sørger for at arrangere fester. Og Rødesmølf er . Lige præcis, han hedder Dydigsmølf og ikke Klogesmølf. Det erl ol med alle de smølfenavne:D. Vi fik nogle nye medlemmer, fik valgt nogle smølfenavne og fik nogle nye medlemmer! KemiSmølf: 23/ Sig nærmer smølfen for SmølfCon Smølf. Har barnet uddelt smølfenavne til hele familien, og I kan fra nu af kalde mig for ‘klumpe-smølf’. Så får i oss mine smølfenavne! M/mellemnavn: Sexy Smølf U/mellemnavn: Homo Smølf unen.somenhest.comå, det er provo. Men homo kan være to ting.. Skrydning fra Anza Jeg er ikke perfekt, men den jeg er Hvis nogen har såret dit hjerte så lad være med at såre andres. Du ved jo selv hvor ondt det gør. Indlægsnavigation

  • Smølfer Uden Grænser
  • almind sø silkeborg

    Følge: Fagbladet 3f dk krydsord » »

    Tidligere: « « En ganske almindelig pige

Kategorier